Phone Orders 210 816 9999
Mon - Fri: 08:30 - 16:30
FREE SHIPPINGFOR ORDERS ABOVE 40.00
For first 2 kilos

​Ανταλλακτικά & ελαστικά για κλαρκ και ανυψωτικά μηχανήματα

Τα ανταλλακτικά, τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα είναι απαραίτητα στοιχεία για την σωστή επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων.

Η AIOLOS έχει σε άμεση διαθεσιμότητα έναν μεγάλο αριθμό αναλωσίμων και ανταλλακτικών, έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση να είναι σε θέση να δώσει ταχύτατες λύσεις στις όποιες ανάγκες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Πέρα από την αποθήκη και το stock των ανταλλακτικών, έχουμε μόνιμη συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες περονοφόρων και μπορούμε να εξασφαλίσουμε γνήσια ανταλλακτικά σε προνομιακές τιμές.

Οι συνεργασίες στον χώρο των ανταλλακτικών όμως δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία μας προμηθεύεται ανταλλακτικά και από ξένους οίκους Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής, έτσι ώστε να είναι σε θέση να έχει ακόμα μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε δυσεύρετα ανταλλακτικά, όπως και σε ανταλλακτικά (after market), που χωρίς να στερούνται ποιότητα είναι αρκετά οικονομικά. 

 Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους παραγωγούς ελαστικών και μπορεί να προμηθεύσει μια μεγάλη σειρά διαφορετικών ειδών ελαστικών από συμπαγή / ημισυμπαγή (απλά, τριών στρώσεων ή αντικραδασμικά) ή πνευστά / αεροθαλάμου όπως και αναλώσιμα.


To the main pageNext article